Fiske är barnsligt kul. Känslan man får när det rycker i spö-ändan är svårslagen, och när halstret ligger på glöden är lyckan fulländad.

 

 

 

Prova på flugfiske

 

Följ med oss på en två timmars snabbkurs i hur man kastar med flugspö. Inga förkunskaper krävs, bara en massa nyfikenhet.

Att flugfiska är inget som man bara provar på, det blir man oftast passionerat förälskad i.

 

Under 2 timmar går vi igenom grunderna till hur man kastar med ett flugfiske-spö.

Det vi framförallt kommer fokusera på är själva kasttekniken och har ni frågor angående utrustning, fisketeknik etc är det självklart bara att ta upp det under dagen.

 

Mer information ---/

Fiskedag

 

Det finns få aktiviteter som tar en närmare naturen än just fiske. Spänningen i att kanske få uppleva den ”stora” på kroken ger total koncentration, samt lugnet i att vara nära naturen. Detta tillsammans gör naturupplevelsen komplett.

Faluns utkanter är omgivna av underbara naturområden med vackra tjärnar. Låt oss visa dig våra favoritplatser och förhoppningsvis ge dig ett fiskeminne att komma ihåg lång tid framöver.

Aktiviteten passar för alla åldrar. Kompisgäng, kollegor eller hela familjen. Fiske har något för alla.

 

 

Mer information---/

Flugfiskekurs

 

Att flugfiska är inget som man bara provar på, det blir man oftast passionerat förälskad i. Att lära sig flugfiska tar bara ett par minuter att lära sig men en livstid att bemästra.

 

Kursen tar förutom kast-teknik upp moment som entomologi, läsa vatten, utrustning och information om de olika fiskar vi har i våra Svenska vatten .

Kursen sträcker sig under 6 timmar och passar dig som är nybörjare och vill få en bra start på ditt nya intresse samt även dig som redan provat på att flugfiska men känner att du vill lära dig mera.

 

 

Mer information ---/

Äventyr

+46 (0)704 137 237